Mat tallrik hemtjänst matdistribution

Livsmedelshantering

Funderar du på att starta en servering, butik eller annan verksamhet med livsmedelshantering? Eller är du bara intresserad av vad som gäller? Livsmedelshantering ska anmälas till miljöavdelningen.

Lagstiftningen är mycket tydlig med att livsmedelsföretagaren är ansvarig för att konsumenterna får säkra livsmedel. Därför måste företagaren vara säker på att ha tillräckliga kunskaper om livsmedelshygien när verksamheten startar.

Oavsett om du är konsument eller livsmedelsföretagare, är du välkommen att läsa mer om livsmedelshantering under Livsmedelskontroll, Starta livsmedelsföretag och Säkra livsmedel.

KONTAKT

Medborgarservice
Kommunhuset
Telefon: 0143-150 00
Besöksadress:
Klosterledsgatan 35
Skicka e-post

Öppettider
Måndag-torsdag 07.30 - 16.00
Fredag 07.30 - 15.00

Gul pil Kontakt - chefer
Gul pil Lämna synpunkt
Gul pil Vanliga frågor