Sommarjobb: Kom och jobba hos socialförvaltningen i sommar!

Nu söker Vadstena kommun nya medarbetare både som kan börja jobba nu men framförallt till sommaren 2022. Våra omsorgstagare behöver stöd och stöttning dygnet runt även när vår personal har semester. Det betyder att vi behöver vikarier när det blir sommar, men även under övriga delen av året. Då socialförvaltningen har ansvar för många olika verksamheter finns det många olika ställen med behov av vikarier, t.ex. hemtjänsten, personlig assistans, gruppbostad och våra två äldreboende Wasagården och Vätterngården. Vårt mål är att alla som vi hjälper på olika sätt ska ha det så bra som möjligt, och de ska verkligen se fram emot ännu en dag i sitt liv.

Vem är det vi behöver?

Nu söker vi dig som är en ansvarsfull och härlig person som är 17 år eller äldre. Vi tänker att du är en positiv person som vågar bjuda på dig själv, tar ansvar och är sugen på att lära dig nya saker.

Vad gör vi?

Det som till exempel kan ingå i dina arbetsuppgifter är omvårdnad i olika former, tex lite hjälp med av- och påklädning, bädda sängar, förbereda måltider.

När behöver vi dig?

Vi behöver dig främst under sommarveckorna 25-32 och arbetstiderna kan variera mellan 07.00 och 21.00 veckans alla dagar. Är du över 18 år kan du även erbjudas nattarbete.

Så vad tjänar du hos oss då?

Som outbildad tjänar du 142 kr/timma och som utbildad 154 kr/timma. Är du under 18 år blir summorna något lägre.

Så söker du jobbet
Obs! Ansökningstiden har tagit slut

Söker gör du genom att gå in på vår sommarjobbsannons här.  Skriv gärna om du vill jobba i någon specifikt verksamhet. Vill du veta mer om jobbet eller har frågor, kontakta Bemanningsenheten. Det går också bra att söka till de olika lediga tjänsterna i listan nedan. Klicka på respektive annons för att läsa mer och för att ansöka.

Covidbevis

Självklart ska DU ha minst två doser vaccin mot Covid-19 och kunna visa Covidbevis då vi måste skydda våra sköra i samhället. Sök gärna redan idag – hoppas vi ses!


Lediga jobb i Vadstena kommun

  • Vi söker en vikarierande vaktmästare till Socialförvaltningen

    Du bistår verksamheten med att köra ut och delvis packa upp beställda varor. Du är verksamheterna behjälpliga med mindre reparationer. Dock inte fastighetsrelaterade reparationer då dessa ansvarar våra fastighetsägare för. Andra vanligt förekommande arbetsuppgifter kan exempelvis vara att: • skruva ihop möbler, • flytta eller skruva upp hyllor • byta […]

  • Speciallärare årskurs 7-9 Petrus Magni Skola

    Som speciallärare stödjer och utvecklar du elever utifrån deras specifika förutsättningar. I ditt uppdrag som speciallärare hos oss kommer du bland annat att: • Planera och ge särskilt stöd i svenska och engelska i första hand, men andra ämnen kan även bli aktuella. • Stödja elever som behöver lärverktyg och […]

  • Lärare i bild årskurs 7-9 Petrus Magni skola

    I ditt uppdrag som bildlärare hos oss kommer du bland annat att: • Planera, genomföra och utvärdera undervisningen i ditt ämne och de arbetsuppgifter som du ansvarar för • Förväntas använda metoder och arbetssätt som leder till bästa möjliga måluppfyllelse för alla elever i ditt ämne • Utöva mentorskap för […]