cykel natur grusväg nässja

Att bo i Vadstena

För dig som inte nöjer dig med att bara besöka Vadstena utan vill bosätta dig i kommunen finns en uppsjö av boendealternativ. Här bor du sjönära nästan oavsett var och hur du väljer att bosätta dig; mitt i stan, i pittoreska Borghamn eller mer avskilt på landsbygden.

I Vadstena finns ett rikt utbud av hyresbostäder av olika karaktär och för dig som föredrar att köpa en bostad är det en god investering för framtiden. Här finns många möjligheter för ett unikt boende. Till exempel finns det både gårdar och torp för dig som drömmer om livet på landet.

I Vadstena finns också ett brett utbud av prisvärda, byggklara tomter där du kan skapa ditt drömboende helt från grunden. Här finns alla möjligheter för att du ska hitta det perfekta boendet för just dina önskemål och behov!

”När vi sålde vår 2:a på 48 m2 i Stockholm kunde vi köpa både villa och sommarstuga i Vadstena för samma pris.”
Katrin & Ronny

”Jag besökte Vadstena som turist och blev förälskad i staden. Eftersom det var så lätt att få lägenhet flyttade jag bara tre månader senare.”
Kristina

”Vi ville ha ett sjönära boende och valde att köpa ett färdigt hus av en hustillverkare. Nu ser vi Vättern varje dag när vi vaknar.”
Eva & Thomas

VISSTE DU ATT...

…det genomsnittliga priset för en villa i Vadstena är 13 699 kronor/m2. Genomsnittet för riket är 19 403 kronor/m2 och för länet 16 970 kronor/m2.
(Källa: Svensk Mäklarstatistik)