Kundanpassade kartor och karttjänster

Behöver du en karta för ett speciellt ändamål? Har du statistik, budget eller annan data som på något sätt kan kopplas till en geografisk plats kan vi hjälpa dig.

Med hjälp av GIS kan statistik, budget eller annan verksamhetsspecifik data presenteras geografiskt. Det tydliggör samband, ger bättre överblick och därmed också ett tydligare presentations- och/eller beslutsunderlag.

Behöver du en lista över fastighetsägare eller kanske information om en viss fastighet inom kommunen kan du också vända dig till oss. Vi kan hjälpa dig om du till exempel behöver en enkel karta över din tomt för planering av trädgården. En sådan karta kan vi kostnadsfritt skriva ut direkt från vår kartdatabas. Viktigt att veta är dock att ett sådant kartunderlag inte har någon kartografisk handpåläggning och därför inte kan användas vid bygglovsansökan.

 Våra tjänster kan vara av olika slag, behöver du tips, råd eller möjlighet att diskutera en idé gällande kartor eller geografisk information är du välkommen att kontakta oss.

KONTAKT

GIS-samordnare
Per Hallin
Telefon: 0143-150 08
Skicka e-post