planta och pengar

Starta nytt företag

Att starta ett företag är ett stort steg. Det finns mycket att tänka på vare sig du har erfarenhet av att driva företag eller är helt ny i branschen.

I Vadstena vill vi se så många nya, framgångsrika företag som möjligt, och samarbetar därför med NyföretagarCentrum Västra Östergötland och andra företagsstödjande organisationer.

Har du en idé och funderar på att starta företag?

På Nyföretagarcentrum Västra Östergötland kan du som funderar på att starta eller nyligen har startat eget företag få kostnadsfri och kondifidentiell rådgivning. Du får träffa någon kunniga rådgivare för att diskutera din affärsidé, utveckla din affärsplan och få svar på dina frågor kring företagande.

Nyföretagarcentrum erbjuder också mentorprogram till nystartade företagare samt olika typer av seminarier och aktiviteter riktade till dig som nyföretagare. Mer om detta kan du läsa på deras webbplats.

NyföretagarCentrum Västra Östergötlands verksamhetsområde omfattar kommunerna Boxholm, Motala, Vadstena och Ödeshög.

NyföretagarCentrum

Boka tid
Boka tid på Nyföretagarcentrums webbplats. Under fliken "Boka rådgivning och aktiviteter" ser du lediga rådgivningstider. Där kan du också boka in dig på seminarier och aktiviteter.

KONTAKT

Vadstena Turism & Näringsliv AB
Huvudkontor:
Klosterledsgatan 35

VD/Näringslivschef
Jessica Hallros
Telefon: 0143-153 30
Skicka e-post

Vadstena InfoCenter
Besöksadress:
Storgatan 28
Telefon: 0143-315 70
Skicka e-post

Centrumsamordnare
Mats Manfredsson
Telefon: 0143-153 20
Skicka e-post