Kortidsvikariat

Inom våra kommunala verksamheter finns alltid ett stort behov av korttidsvikarier. 

Vi söker kontinuerligt vikarier till våra verksamhetsområden äldrevård, hemtjänst, arbete med personer med LSS–insatser, kommunpsykiatri, barnomsorg och skolverksamhet. 

Är du intresserad av att jobba som timvikarie, håll utkik efter våra annonser. Se fliken Jobba på Vadstena kommun/Lediga jobb.

Kvalifikationer

Vi söker dig som är ansvarsfull, har en positiv inställning och har ett gott bemötande såväl mot brukare som kollegor. Du ska ha ett genuint intresse av att arbeta med människor och ha brukarens bästa i fokus. Du bör vara flexibel och kunna ta egna initiativ.
Du bör ha goda kunskaper i svenska i så väl tal som skrift samt datorvana.

Vi ser gärna att du har erfarenhet och eventuellt utbildning inom vård och omsorg. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Inom vissa enheter är körkort ett krav samt att man kan cykla.

Tänk på det här

Den som erbjuds anställning är skyldig att uppvisa utdrag från polisens belastningsregister innan anställningen kan påbörjas. Länk finns under fliken: LÄNKAR/Polisen.se. Beställ ditt utdrag från Belastningsregistret redan när du skickar in din ansökan om arbete.

Vi vill även att du som söker lämnar aktuella referenser samt korrekta kontaktuppgifter (telefonnummer och e-postadress).

Alla ansökningar om arbete sker via länken under JOBBA PÅ VADSTENA KOMMUN/Lediga jobb. Ansökningar som kommer via mail till Bemanningsenheten behandlas ej.

KONTAKT

Öppettider
Vardagar kl. 06.45-15.00

E-post
bemanningsenheten@
vadstena.se

Besöksadress

Klosterledsgatan 35
592 80 Vadstena

Telefon
0143-151 36
0143-152 92