Avrådan från besök på kommunens boenden

Publicerad 2020-10-30

Med anledning av den ökande smittspridningen och de skärpta allmänna råden för Östergötland avråder Vadstena kommun starkt från besök på kommunens boenden för att förhindra smittspridning.

Enligt de nya skärpta allmänna råden för Östergötland uppmanas alla som bor eller vistas i Östergötland att om möjligt undvika att ha fysisk kontakt med andra personer än de som man bor tillsammans med. De nya allmänna råden gäller tillsvidare. För att minska risken för smittspridning avråder Vadstena kommun därför starkt från besök i kommunens boenden för äldre och boenden för funktionshindrade.

Vi kan erbjuda er digitala lösningar under tiden de skärpta allmänna råden gäller. Kontakta din avdelning via telefon om du behöver hjälp med ordna digitala möten med boende. Om du ändå behöver göra ett besök, kontakta avdelningen på telefon innan besöket!

Tack för att just Du tar ansvar, följer och respekterar folkhälsomyndighetens allmänna råd. Tillsammans kan vi minska smittspridningen och skydda riskgrupper från smitta!

Du hittar den senast uppdaterade informationen på vår webbplats vadstena.se/corona, 1177.se och på folkhalsomyndigheten.se.